• ZHENGYYUU Sárgaréz Lemez Réz fémlemez 99.9% Cu Fólia Lemez Nagy Építők, Gép Üzletek Vastagságú rézfólia Testület (Méret :

Jó megmunkálhatóság. 100% - os, Magas minőségű.Sima felületű, alacsony oxigén tartalom.Nagy tisztaságú, finom szervezet.Kemény,erős.Nagy a hegesztés vagy keményforrasztási.Tartós használat.Rugalmas, kiváló sűrűség, hővezető, jó vezetőképesség meg.Használható vezető, termikus, a hegesztés.Nonporous,trachoma,laza.Elektromos magas erózió a felület, a pontosság, a hőkezelési folyamat, az elektróda nem volt irányba.Sárgaréz anyag, amely jó mechanikai tulajdonságok, jó megmunkálhatóság, ellenáll a hideg-meleg nyomás feldolgozás.Ideális kézműves,tűzzománc, réz helyreállítása, így vagy elektromos projektek.Népszerű vastag anyag tető vízhatlan réteg.Hozz egy kis új színt lépése az egyik a kézműves projektek.Sok projektek élvezni fogja ezt a gyönyörű Réz.Termék méret : ( L x W x H) : 200 x 200mm/7. 9 x 7. 9 hüvelyk 200 x 300 mm-es/7. 9 x 11.8 hüvelyk 300 x 300mm/11. 8 x 11. 8 inch Thickness : 0.05 a/1.2 mm Réz tisztaság : 99,9% - os Anyaga : Réz Feldolgozási módszerek : Lézer gép, CNC számítógép gong, gravírozás, gép, marógép ( támogatja a nulla vágott) a Termék jellemzői : Jó mechanikai tulajdonságok, jóindulatú forró plaszticitás Csomag Tartalmazza : 1 x réz lapot, Ha bármilyen probléma ezt a terméket, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk.Meg fogjuk oldani a problémát, amint lehetséges.Alkalmazások : DIY projekt, hobbi, kézműves, épület dekoráció, ipari, vezetés hő, stb.

Ez a vinilbőr termék illik a Steam Fedélzeten CSAK.A világ első teljes kiterjedő bőr Gőz Fedélzeten.Készült legmagasabb minőségű csomagoló anyag, a levegő kiadás csatorna gy

Jó megmunkálhatóság.Sárgaréz nagy szilárdságú, magas keménységű, a jó plaszticitás, de még mindig képes ellenállni erő feldolgozás alatt meleg körülmények között.A cs

Mosógépben mosható, vagy Csak a Kézi mosogatás.Ez Egy Profi Tervező Csapat, Majd A Szabók.Termelés), Segít Menteni Egy Csomó Köztes Díjak, Így A Költség Alacsonyabb Lesz.Egy D

Magas minőségű réz fólia testület, sima felületű, alacsony oxigén tartalom, jó vezetőképesség.Vannak sok különböző vastagságú közül választhat : vastagság : 0.1 mm,0.2