• ZHENGYYUU Sárgaréz Lemez Réz Ív fólia 99,9% - os Réz Cu fémlemez Fólia Lemez T2 Nagy Tisztaságú Fém Fólia Rol, Vastagsága

Jó megmunkálhatóság.Sárgaréz nagy szilárdságú, magas keménységű, a jó plaszticitás, de még mindig képes ellenállni erő feldolgozás alatt meleg körülmények között.A csomag tartalmaz : 1 DB réz fém lemez tartalmazza.Anyag : rézből, hő megőrzésének, hőszigetelés.Alkalmas : Jó hegesztés vagy keményforrasztási.Sárgaréz anyag, amely jó mechanikai tulajdonságok, jó megmunkálhatóság, ellenáll a hideg-meleg nyomás feldolgozás.Termék description Name : Réz Strip Width : 200mm Thickness : 0,5 mm/0.6 mm Length : 1000mmfeature : A vékony lemez, főleg a lebilincselő, szerszámok, valamint a különböző precíziós alkatrészek.A lap jó mechanikai tulajdonságok, thermoplasticity jó megmunkálhatóság, könnyen hegesztés,van, de hajlamos a repedésre.Használt teher alkatrészek készült különféle mély rajz, hajlítás hangsúlyozza, például szegek,szegecsek,alátétek,anyák,vezetékeket, barométer springs,képernyők, radiátor alkatrészek,stb.Alkalmazások : Mobiltelefon, számítógép, tablet, notebook CPU chip,észak - déli híd chip, chip, chip kártya chiplet, nehéz chiplet, valamint a különböző számítógép elektronikus chipek kiegészítő hőelvezetés.Csomag tartalma 1 x réz szalag különböző műszaki adatok állnak rendelkezésre, hogy jobban megfeleljen az ön igényeinek.Alkalmazások : DIY projekt, hobbi, kézműves, épület dekoráció, ipari, vezetés hő, stb.

Fém Keret & Szőtt Polcok : Ez a Cipő Polcon van egy tartós, masszív felépítés, prémium fém keret.Pedig a lélegző, illetve a nem irritáló, nem szőtt szövet fogja a cipő, fris

A CSOMAG TARTALMA : (2 x) Állítható Magasságú Asztali Állvány / (1 x) Gazdaság Kar / (1 x) Gazdaság Kar Adapter / (1 x) CFogó / (1 x) 360° Ballhead / (2 x) Telefon Tart�

Jó megmunkálhatóság 100% os, Magas minőségű.Sima felületű, alacsony oxigén tartalom.Nagy tisztaságú, finom szervezet.Kemény,erős.Nagy a hegesztés vagy keményforrasztási.Tar

174 rozsdamentes acél magas szakítószilárdság, a vastagságát kiváló korrózióvédelem magas hőmérsékleten 3,5" Es Átmérő, 12" Hossz.Feltétel A Rozsdamentes 174 jellemzően

Sony E PZ 18105mm F4.0 G OSS EMount Objektív Elülső, mind a Hátsó Objektív Sapka ALCSH128 Szirom Alakú napellenző Sony1 Év Garancia Vanguard Alta Pro 264 AT Állvány, valamint

100% SzintetikSzintetiktalp.Cégföld stoplis felvázoló egy Messiihlette grafikkészült, részben újrahasznosított anyagokból.JOBB LABDA ÉRZEM : Puha, tartós bevonattal textil felső

Négy Alumínium Kerék Adapterek.Jármű Csavart Minta : 5x4.5" vagy 5x114.3mm.Kerék Csavar Minta : 5x4.5" vagy 5x114.3mm.Vastagsága : 1" vagy 25mm.CB : 67.1 mm.Anyag : Alumínium Jármű

Jó elektromos vezetőképesség, hővezető, korrózió ellenállás, mások feldolgozási tulajdonságok.Anyag : Sárgaréz lemez, Szín : Arany.Magas minőség.Sima felületű, alacsony o

Csatlakozó Furat Átmérő 1 : 4mm.Csatlakozó Furat 2 Átmérő : 4mm.Csatlakozó Hossza : 30 Csatlakozó Külső Átmérő : 20 715 nap a szállítás.Csatlakozó Furat Átmérő 1 : 4mm.

MÉRET DOBOZ 7.2" SZÉLES x 4.7" HOSSZÚ x 2.2" MAGAS.Dekoratív, tágas fém tároló doboz fedéllel.KÉSZÜLT Magas minőségű, tartós, masszív rozsdamentes acél.Téglalap alakú fé

Ez a vinilbőr termék illik a Steam Fedélzeten CSAK.A világ első teljes kiterjedő bőr Gőz Fedélzeten.Készült legmagasabb minőségű csomagoló anyag, a levegő kiadás csatorna gy

100% Poliészter.Made in USA, vagy az Importált ❀Arról, méret : kérjük válassza ki a méretet szerint a mérettáblázat a termék képe!ha bármilyen kérdése van az inged, ne habo

A csomag tartalma : 2db távirányító fedezi csak (2 kulcstartó).Kompatibilis modellek referencia : Ez a távirányító fedelét, illik az 5 gombot kulcsnélküli intelligens kulcs, Niss