• 3dRose Hogy A Szívem Szárnyaljon, Piros Szöveg, valamint a Szív Lufi - Rajz Könyvek (db-375778-1)

8 x 8 cm spirál kötve fényes erősen szabályozott. 9/16 hüvelyk twin hurok vezeték kötelező gerinc. 50 unlined oldal, 8 x 7.75 cm - oldal vastagsága 80lb szöveg.Sav szabad üres fényes fehér, nem bevont papír.Oldalt feküdt, amikor a könyv kinyílt. 8 x 8 cm spirál kötve fényes erősen szabályozott. 9/16 hüvelyk twin hurok vezeték kötelező gerinc. 50 unlined oldal, 8 x 7.75 cm - oldal vastagsága 80lb szöveg.Sav szabad üres fényes fehér, nem bevont papír.Oldalt feküdt, amikor a könyv kinyílt.Ha A Szívem Szárnyaljon, Piros Szöveg, Valamint a Szív Lufi Rajz Könyv egy nagyszerű módja annak, hogy elkezd rajzolni, rajz, tervezése, scrapbooking, vagy csak írtam le a gondolataimat.Ez az egyedülálló spirál kötve nehéz tartozó könyvet tartalmaz, a sav ingyenes fényes fehér papír, funkciók twin hurok vezeték tavaszi kötelező.A Memória, illetve Rajz könyvek egy nagyszerű alternatívája a standard fénykép album, vagy notebook.Míg a Mini Jegyzettömb egy nagy méretű tart a táskájában, kocsi, táska, vagy útközben.Tökéletes használható ceruzák, filctollak, festék, pasztell, matricák, ceruza, meg toll.Nagy, mint egy ajándék minden alkalomra.Élveztem minden korosztály számára.

Lap vastagsága olyan jó.Iker hurok, spirál kötés.Gyártott az USAban.Lap vastagsága olyan jó.Iker hurok, spirál kötés.Gyártott az USAban.Lap vastagsága jó a rajz, iker hurok kö

8 x 8 cm spirál kötve fényes erősen szabályozott 9 / 16 hüvelyk Twin hurok vezeték kötelező gerinc 50 unlined oldal, 8 x 7.75 cm oldal vastagsága 80lb szöveg.Sav Szabad üres fé

11.5 x 11.5 cm spirál kötve Fényes erősen szabályozott 1 hüvelyk Twin hurok vezeték kötelező gerinc 35 unlined oldalak, 11.4 x 11.2 cm oldal vastagsága 63lb fedelét.Sav szabad ü

KIVÁLÓ ANYAG, Kitűnő minőségű papírt, amely egy vászon , mint a textúra.A a3 vázlatfüzetet, hogy spirál kötve lehet tépni egy lapot le bilincs, hogy egy festőállványt.Remek