• 3dRose Hogy A Szívem Szárnyaljon, Piros Szöveg, valamint a Szív Lufi - Rajz Könyvek (db-375778-1)

8 x 8 cm spirál kötve fényes erősen szabályozott. 9/16 hüvelyk twin hurok vezeték kötelező gerinc. 50 unlined oldal, 8 x 7.75 cm - oldal vastagsága 80lb szöveg.Sav szabad üres fényes fehér, nem bevont papír.Oldalt feküdt, amikor a könyv kinyílt. 8 x 8 cm spirál kötve fényes erősen szabályozott. 9/16 hüvelyk twin hurok vezeték kötelező gerinc. 50 unlined oldal, 8 x 7.75 cm - oldal vastagsága 80lb szöveg.Sav szabad üres fényes fehér, nem bevont papír.Oldalt feküdt, amikor a könyv kinyílt.Ha A Szívem Szárnyaljon, Piros Szöveg, Valamint a Szív Lufi Rajz Könyv egy nagyszerű módja annak, hogy elkezd rajzolni, rajz, tervezése, scrapbooking, vagy csak írtam le a gondolataimat.Ez az egyedülálló spirál kötve nehéz tartozó könyvet tartalmaz, a sav ingyenes fényes fehér papír, funkciók twin hurok vezeték tavaszi kötelező.A Memória, illetve Rajz könyvek egy nagyszerű alternatívája a standard fénykép album, vagy notebook.Míg a Mini Jegyzettömb egy nagy méretű tart a táskájában, kocsi, táska, vagy útközben.Tökéletes használható ceruzák, filctollak, festék, pasztell, matricák, ceruza, meg toll.Nagy, mint egy ajándék minden alkalomra.Élveztem minden korosztály számára.

11.5 x 11.5 cm spirál kötve fényes erősen szabályozott 1 hüvelyk twin hurok vezeték kötelező gerinc 35 unlined oldalak, 11.4 x 11.2 cm oldal vastagsága 63lb fedelét.Sav szabad ü

6osx8ases, 80 oldal, a merev hátsó borító.Fehér könyv egy rendkívül sima, selyemfényű.Az üres papír.savingyenes p H neautral papír.Microperforated tetején a könnyű, tiszta e

KIVÁLÓ ANYAG, Kitűnő minőségű papírt, amely egy vászon , mint a textúra.A a3 vázlatfüzetet, hogy spirál kötve lehet tépni egy lapot le bilincs, hogy egy festőállványt.Remek

4 x 4 cm spirál kötve fényes erősen szabályozott 9 / 16 hüvelyk twin hurok vezeték kötelező gerinc 75 unlined oldalak, 3.75 x 4 cm.Unlined fényes fehér 22 lbpapír.Oldalt feküdt,