• 90 Darab Puha Háromszög Por Felfújja Arcát Velúr Smink Puff Ék Alakú Beállítás Laza Por Puff Smink Eszköz Alapítvány Alapítvány,

Háromszög Ék Design : a kétbalkezes úgy tervezték, háromszögek, körök részei, a tippeket a háromszögek lehet alkalmazni, hogy törölje le a sarkokat, a szem, az orr, a homlok, illetve más, háromszögletű területek; A lekerekített rész alkalmas alkalmazása több, mint egy nagy terület; a kombináció A felső, mind az alsó részek lesz, hogy az egész smink természetes érzés, gyönyörű, de a kívánt hatás eléréséhez.Kényelmes, Puha : ez a fajta smink puff készült rövid linter, puha szivacs; Ez a nedves, mind a száraz puff is mosható, valamint újrafelhasználható; Meg lehet behajlítva, hajtogatott, nem könnyű törés; Ne aggódj amiatt, hogy fáj a bőr; Továbbá, terjed, egyenletesen, fenntartja, smink, követi az arc; Tipp : vákuum csomagolásban kell elhelyezni, hogy a levegőben egy ideig, vagy a vízben áztatott használat előtt, hagyja, hogy a szivacs bontsa ki, nyomkodjuk ki a felesleges vizet használat előtt.Standard Méret : a beállítás por szivacs fogad el 7.2 x 6,5 x 1,5 cm/ 2.8 x 2.6 x 0,6 cm, ami kényelmes számodra, hogy készítsen; A kisméretű, hordozható méretű, könnyen hordozható körül, de ez is lehet egy zseb, kozmetikai táska, majd töltsük fel a legtöbb időt; Ez a méret barátságos nők, akik szeretnek utazni, de alkalmas a legtöbb korosztály számára.Mosható, valamint Újrafelhasználható : ez háromszög smink puff mosható anélkül, hogy a textúra alkalmazható többször nélkül hulladék; Több mossa meg is tartsa a puff tiszta, anélkül, hogy túlzott szennyeződés; ugyanakkor a puff erős vízfelvételi kapacitás, valamint a szivacs puha, lehet adszorbeált sokszor.A széles körű Alkalmazás : ez a fajta szivacs kétbalkezes alkalmas folyékony alapítvány, krém, fényvédő, levegő párna, pír, illetve más használja nedves, száraz por, por, laza por, szem árnyék, édes por, illetve más, száraz por termékek, alkalmas egyének, kozmetikai üzletek, szépség, bloggerek, tárolja, valamint több; kézhezvétele Után, ha nincs deformáció, lehet nedves vízzel, hogy visszaállítsa a formában, majd használja újra.Jellemzők : Ez a laza por puff egy heveder, így nem kell félned csúszik le könnyen.A heveder cégnél, de ez nagyon könnyen használható.A heveder a méret a lényeg, hogy illeszkedjen 2 ujjak nélkül, rossz közérzet.Ez a fajta szépség, háromszög puff fekete, rózsaszín, rózsa vörös, bézs, kék, fehér, sárga, lila, zöld, 9 színben, 10% szín.Akkor válassza ki a színt, mint a szerint, hogy a saját preferenciái, de ez a fajta puff nagy mennyiségben, tehát meg lehet osztani a partnerek.Műszaki adatok : Anyag : rövid linter, puha szivaccsal Szín : fekete, rózsaszín, rózsa vörös, bézs, kék, fehér, sárga, lila, zöld, Méret : 7.2 x 6,5 x 1,5 cm/ 2.8 x 2.6 x 0,6 cm Csomag tartalma : 90 x Smink felfújja Megjegyzések : Kézi mérés, kérem, engedje meg, enyhe hibák méret.A színe lehet, hogy létezik egy kis különbség miatt eltérő képernyő jelenik meg.Vákuum csomagolás, úgy kell elhelyezni, hogy a levegőben egy ideig, vagy a vízben áztatott használat előtt, hagyja, hogy a szivacs bővíteni, nyomkodjuk ki belőle a felesleges vizet használat előtt.

TÍP: 5 8cm Alkalmazás : használja a pamut kétbalkezes, hogy a bőr ne érintkezzen fenntartani , egyenletesen alkalmazása során a por a szembe Szín részlet : a kör por felfújja pu

3 Db kétbalkezes esetben : átlátszó, kerek, műanyag, üveg, külön, tiszta sifter pecsét tartani a puskaport a hely; 3 x Por tartály sifter ezüst fedéllel (puff kizárt).Divat, ele

【Termék】 kap 8 por felfújja a négy különböző színű, elég a használata.Minden smink puff 1 öv 1 öv, amely tartja, hogy jó, könnyen használható kétbalkezes 【Kétbalkeze

【Tiszta Pamut Anyag】A háromszög smink puff készült kiváló minőségű tiszta pamut linters,ami puha tapintású,smink érzi kompatibilis, nem lesz torz ismételt használat után,