• Nyugalom, Szeretet Kutyák Modern Távirányító tartó, 5 Rekeszes PU Bőr Muti-Funkcionális Iroda Szervezet Táblázat Tárolási

PU Bőr.Kiváló minőségű PU bőr, úgy érzi, kényelmes, megakadályozza a karcolások.Javasoljuk, hogy törölje le tiszta, ez a távirányító tároló doboz rendszeresen, ne áztassa, vagy mosni.Öt tágas terekkel, ez a távirányító szervező jól szervezett, így könnyű hozzáférni tételek-e hely, hogy egy kanapé, fotel, asztal, vagy bárhol a házban vagy lakásban.Ez a távirányító tároló doboz egy egyszerű alakú, sima vonalak, nem számít, hogy hol helyezze otthon, akkor növelheti a stílus, a haza, hogy az otthoni környezet művészi.Stílusos, divatos minták is kifejezni a személyiség esztétikus.PU Bőr.Kiváló minőségű PU bőr, úgy érzi, kényelmes, megakadályozza a karcolások.Javasoljuk, hogy törölje le tiszta, ez a távirányító tároló doboz rendszeresen, ne áztassa, vagy mosni.Öt tágas terekkel, ez a távirányító szervező jól szervezett, így könnyű hozzáférni tételek-e hely, hogy egy kanapé, fotel, asztal, vagy bárhol a házban vagy lakásban.Ez a távirányító tároló doboz egy egyszerű alakú, sima vonalak, nem számít, hogy hol helyezze otthon, akkor növelheti a stílus, a haza, hogy az otthoni környezet művészi.Stílusos, divatos minták is kifejezni a személyiség esztétikus.Ez a távirányító szervező öt tágas terek, nagyon praktikus.Felelősek vagyunk a vevők, valamint a megrendelések, valamint elkötelezettek vagyunk, hogy az ön számára 100% - os elégedettségi.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk fog válaszolni az üzenetet, a lehető leghamarabb, hogy 24 órán belül.

PU Bőr.Készült kiváló minőségű bőr, ez egy sima külső, illetve úgy néz ki, prémium.Javasoljuk, hogy törölje le tiszta, rendszeresen, ne mossa, ne áztassa.A gyönyörű távi

PU bőr.A bőr sima, vízálló, karcálló, valamint öt tágas tárolóhely.A multifunction doboz nem csak tárolja a távirányító, de az is tárolja egy kis asztali elemeket, hogy a de

Puha Mikroszálas.Importált.UNIVERZÁLIS MÉRET : Eladott 2 csomag, minden meas 35*13 cm / 90*34cm, illik a legtöbb kanapé, fotel, kanapé.Jó szervező, illetve védő a karok, a bútoro

PU bőr.Made in USA, vagy az Importált.Anyaga : PU bőr, nagyon tartós.Tervezés : A távoli tároló doboz kínál hat rekesz, valamint tágas ahhoz, hogy tartsa TV távirányítók, irod