• KUNGOON Két Klassz Szülinapi Dekoráció,Két Klassz Lufi, Banner,Daisy Retro Hippi Bohém Szivárvány Témájú Baba Lányok 2. Születésnapi

KÉSZLET : 16in Két Klassz léggömb, valamint két 28 In Daisy lufi,Vicces Baba 2. Születésnapi Party Dekoráció.Alkalmak : A Készlet Alkalmas a Spcial légkör témájú,Baba 2. Születésnapi Party Kellékek.Egyszerű DIY : Kiváló minőségű lufi készült fényes alumínium fólia lufi, Ami felrobbant, a szalma, a Készlet,A párt balloonseasy megemelésére, illetve leereszteni,lehet újrafelhasználása.Tökéletes Párt : vedd meg!Tegye ezeket a hatalmas alumínium fólia lufi, a konyha, előszoba,fedett kültéri ect, majd tartsa a buli, ami lesz a fénypontja a parti!.KÉSZLET : 16in Két Klassz léggömb, valamint két 28 In Daisy lufi,Vicces Baba 2. Születésnapi Party Dekoráció.Alkalmak : A Készlet Alkalmas a Spcial légkör témájú,Baba 2. Születésnapi Party Kellékek.Egyszerű DIY : Kiváló minőségű lufi készült fényes alumínium fólia lufi, Ami felrobbant, a szalma, a Készlet,A párt balloonseasy megemelésére, illetve leereszteni,lehet újrafelhasználása.Tökéletes Párt : vedd meg!Tegye ezeket a hatalmas alumínium fólia lufi, a konyha, előszoba,fedett kültéri ect, majd tartsa a buli, ami lesz a fénypontja a parti!.KUNGOON Két Klassz Szülinapi Dekoráció,Két Klassz Lufi, Banner,Daisy Retro Hippi Bohém Szivárvány Témájú Baba Lányok 2. Születésnapi Party Dekoráció.

?Allinone Jungle Party dekoráció : miért nincs egy őrült 1 szülinapi parti kaland otthon?Kiválasztottuk a legnépszerűbb vad parti dekoráció, s hozza örömteli party dekorációk,

?Anyag Alumínium Fólia, színes egységes, gömb alakú, gyönyörű ?Fiú, Lány Nagy Mérete, valamint a Megvastagodott Fólia Lufi.Ez a gyönyörű léggömböt, nagy a gyermekek szüle

A csomag Tartalmazza : 20db 18 cmes fólia szív lufi (uninflated), valamint 50yards ezüst szalag.Anyag : magas minőségű alumínium fólia.Szín : lila,pink,ezüst, fehér.Tökéletes es

CSOMAG tartalma : 6 nyomtatott felső nehéz arany konfetti latex lufi 12".SZÓRAKOZTATÓ PONTOK : Jellemzők egy nehezebb polka dot design a felső, mint az oldalán.TÖKÉLETES MINDEN PÁ