• Lunarable Toboz Kutya Láda Fedelét, Erdő Elemek Ősszel Kézzel Rajzolt Megállapodás Fenyő Ágai Makk Levelek, Könnyen Használható

A vásárlást segít áldozatai a mostani súlyos földrengés Törökországban óta adományoz egy százaléka a nyereség, hogy a helyi Civil szervezetek segít a rengés a mentési munkálatokat.Méret - 42" x 28" x 30".Univerzális illik a legtöbb szabványos nagy drót láda.Tartós kennelben fedelét.Készült - 100% Poliészter vászon, mint a szövet.Magas minőségű rágni bizonyíték fedezni a kutya láda.Jellemzői : - vízálló fedezze tépőzáras kötőelemek.Alkalmas mind beltéri, illetve a szabadban.Gépben mosható huzat - Hideg ciklus.Szárító biztonságos.Vas könnyű.A megfelelő ellátás nem fakul, vagy szakadás.Nyomtatott - a korszerű digitális nyomtatási technológia.A ládát nem tartalmazza - CSAK ÁLCA.A vásárlást segít áldozatai a mostani súlyos földrengés Törökországban óta adományoz egy százaléka a nyereség, hogy a helyi Civil szervezetek segít a rengés a mentési munkálatokat.Méret - 42" x 28" x 30".Univerzális illik a legtöbb szabványos nagy drót láda.Tartós kennelben fedelét.Készült - 100% Poliészter vászon, mint a szövet.Magas minőségű rágni bizonyíték fedezni a kutya láda.Jellemzői : - vízálló fedezze tépőzáras kötőelemek.Alkalmas mind beltéri, illetve a szabadban.Gépben mosható huzat - Hideg ciklus.Szárító biztonságos.Vas könnyű.A megfelelő ellátás nem fakul, vagy szakadás.Nyomtatott - a korszerű digitális nyomtatási technológia.A ládát nem tartalmazza - CSAK ÁLCA.

Méret 18" x 12" x 14".Univerzális illik a legtöbb szabványos nagy drót láda.Tartós kennelben fedelét.Készült 100% Poliészter vászon, mint a szövet.Magas minőségű rágni biz

Intézkedések 118"L x 37"W Készült, könnyű, tartós poliészter, minden sarokban egy döntetlen, könnyen javítani a láda.kínál extra védelem a nap.A borító eltakarja része a f�