• 3M 4004 0.5 x 4-5 Természetes Poliuretán Kettős Bevont Hab Szalag, 200 V Dielektromos Szilárdság, 4 Hossz, 0.5 Szélesség

Kötés Szalag : poliuretán-szalag bevonva, egy erős akril ragasztó, ami segít, hogy töltse ki a hézagokat lehet használni, hogy a kötvény egyenetlen vagy texturált felületekre együtt.Tartós Tapadás : ez a ragasztószalag ellenáll a káros vegyi oldószereket; ami egy megbízható, állandó kötelék anyagok.Kétoldalas Szalag : ez akril ragasztószalag használható mind a belső, illetve külső szerelési alkalmazások.A nyitott cellás szerkezet fenntartja a kötelék különböző szubsztrátok, hogy szükség van egy bizonyos mennyiségű légáramlás.Alkalmazás : használja ezt az állandó kötés szalag kötő anyagok, mint az üveg; fémek; valamint műanyag magas felületi energia, mint ABS, valamint polikarbonát.Azt is lehet használni, a kötés tartása az akkumulátor csomag a hely. 3 M Preferált Átalakító : Tape Case egy 3 M Preferált Átalakító; 3 M partneri Tape Case, hogy a termék rendelkezésre áll egy nagyobb választékát méretben, hogy az ügyfelek használja a kazettát, a különböző alkalmazások. 3 M 4004 Szalag természetes színű dupla bevonatú uretán hab szalag.Épített egy conformable uretán hab fuvarozó, ez a szalag eléri kiváló kötés is, ha kissé szabálytalan, vagy nem egyeznek a hordozók vannak jelen.Ezt a felvételt tartalmaz egy magas nyírási szilárdság gumi ragasztó legjobb alkalmas fedett, védett kültéri alkalmazás.A Termék Leírása : .

A gyártó ország : KÍNA; Anyag : PET.Net Súly : 51g; Csomag Tartalma : 1 x Mylar Szalagot.Fő Szín : Fehér, Szélesség : 12mm / 0.47".Hossz : 50 m / 55 yard(Longitud : 50m / 55 ya

Tartós, nagy szilárdságú akril ragasztó.Conformable zárt cellás hab a szabálytalan építési, illetve felemás hordozók.Tervezés beltéri kötés mérsékelt a hőmérséklet.Ipar

A gyártó ország : KÍNA; Anyag : Sponge.Net Súly : 13g; Csomag Tartalma : 1 x Szivacs Szalag.Fő Szín : Fekete, Piros; Szalag Szélesség : 6mm.Szalag Vastagsága : 1mm; Szalag Hossza :

Kötés Szalag : poliuretánszalag bevonva, egy erős akril ragasztó, ami segít, hogy töltse ki a hézagokat lehet használni, hogy a kötvény egyenetlen vagy texturált felületekre egy

Ezek a leggyakrabban használt alkalmazások, szerte a különböző piacokon, beleértve a szállítást is, készülék, elektronika, építőipar, jele pedig kijelzőn, majd az általáno

A gyártó ország : KÍNA; Anyag : Sponge.Net Súly : 128g; Csomag Tartalma : 5db x Szivacs Szalag.Fő Szín : Fekete, Sárga; Szalag Szélesség : 15mm / 0.59".Szalag Vastagság : 6mm / 0.

A gyártó ország : KÍNA; Anyag : Sponge.Net Súly : 60g; Csomag Tartalma : 5db x Öntapadó Hab Szalag.Fő Szín : Fekete, Zöld; Szalag Szélesség : 5mm / 0.2".Szalag Vastagsága : 1mm

A gyártó ország : KÍNA; Anyag : Szivacs, EVA.Net Súlya : 56g; Csomag Tartalma : 2 Db x Szivacs Szalag.Fő Szín : Sárga, Fekete, Szalag Szélesség : 15mm / 0.6".Szalag Vastagsága : 3

DUPLA OLDALON HAB SZALAG Alkalmas képkeret díszítő csíkok, bútor kárpitozás autó kárpitozás, hullámhoz.VASTAG HAB SZALAG Gyakorlati kétoldalas Szalag Hasznos Ragasztószalag Abl

Ez a megbízható, megbízható szalag kínál következetes bond, kiváló tartósság kiváló oldószer nedvesség ellenállás 3 M VHB Ragasztószalag 4943 F használ egy conformable hab