• YIWANGO Réz Lemez Fém Réz Cu fémlemez Fólia Lemez, Sima Felület Tökéletes Szervezet Vastagságú Réz Lap (Méret : 200mmx200mm/7.9inchx7.9inch)

100% - os, Magas minőségű.Sima felületű, alacsony oxigén tartalom.Nagy tisztaságú, finom szervezet.Kemény,erős.Nagy a hegesztés vagy keményforrasztási.Tartós használat.Rugalmas, kiváló sűrűség, hővezető, jó vezetőképesség meg.Használható vezető, termikus, a hegesztés.Nonporous,trachoma,laza.Elektromos magas erózió a felület, a pontosság, a hőkezelési folyamat, az elektróda nem volt irányba.Jó mechanikai viselkedés, valamint Termikus stabilitás Lehet készíteni, csövek,rudak,vonalak,öv,tányér.Ez lehet vágni különböző formájú, mint szükséges.A környezetbarát réz kiváló plaszticitás, nagy szilárdságú, jó megmunkálhatóság,hegesztés, pedig jó .A réz széles körben használnak a gyártása vezeték,kábel,kefék,szikra, elektromos, termikus berendezések, vegyipari, illetve más iparágakban.Termék neve : Réz plate Material : H62 Thickness : 0.03 a/0,8 mm Termék méret( L x W) : 200 x 200mm/7. 9 x 7. 9 hüvelyk 200 x 300 mm-es/7. 9 x 11.8 hüvelyk 300 x 300mm/11. 8 x 11. 8 inch Material : Réz Anyag jellemzők : dögös feldolgozási hőmérséklet 750 ~830°C; hőkezelési hőmérséklet 520~650°C;alacsony hőmérsékletű hőkezelés hőmérséklete, hogy megszüntesse a belső nyomás 260 ~270°C Feldolgozási módszerek : Lézer gép, CNC számítógép gong, gravírozás, gép, marógép machine Characteristics : Nagy szilárdságú, jó plaszticitás, jól hegeszthető,Használ : széles skáláját használja, mint a víz tartály biztonsági övek, vízellátás, vízelvezetés csövek,érmek,bellows, kanyargó csövek, komplex, kis termékek,kézműves, hardver alkatrészek, hangszerek,stb.A csomag Tartalmazza : 1 x Réz sheet If bármilyen kérdése van, amikor használja, kérjük, írjon nekünk üzenetet.

【Fidget Játék Csomag tartalmazza 53pcs fidget játék】2*Nyomja buborék játék 1*Lánc Robot Játék 1*Dekompressziós labda 1*Szivárvány MágikTavaszi 1* Deformálódó fidget lán

Méret : M4 x12, Szín : 10db.Diy ellátás : Famegmunkáló.Származási Hely : Kína!Hitelesítés : NINCS.Modell : 12.9 fokozatú csavart.Elem sajátosságok : Diy ellátás : Woodworking

1 Ergonomikdesign, kényelmes 3 Ds Ualakú horony kivágott design, A zuhanyfej lehet csúszkát a groove, antiskid melegség, kibővítette ülés lemez, 8 csatorna lyukak, kényelmes, priv

Több mint egy évtizede, Deljou Nyomtatási Igény van a mércét a képzőművészeti giclee nyomtatás.A képek digitálisan archivált, hogy megőrizze az igazi lényeg az eredeti mű.A