• Gyémánt Festmény Készletek, Gyémánt Művészeti Angyal Szárnyak Istennő,Gyémánt Pontok Gem Művészet Teljes Gyakorlat, Gyerekek

Könnyű bárkinek ismerete nélkül a rajz, hogy teljesíti egy klasszikus mű.Használja a könyvet, hogy nyomja meg a gyémánt megfelelően, hogy a cég.Ez a tökéletes választás a kézimunka szerelmeseinek, DIY szerelmeseinek.Dugd fel a gyémánt egy tollat.Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi fog szolgálni, hogy a nap 24 órájában!.Alkalmazni a megfelelő ragasztó caly egy tollat. A gyémánt ehetetlen, ne engedje, hogy gyermekek játszanak abban, hogy a balesetek elkerülése érdekében például a nyelési. ?【GYÉMÁNT FESTMÉNY TELJES KÉSZLETEK】Gyémánt festmény készlet tartalmaz minden tartozékok : Színes mágikus gyémánt (30% extra), Nagy felbontású vászon, Gyémánt festmény toll, tálca, Kocka agyag, néhány zárt zsákokban.

A gyártói garancia nem alkalmazható.Tervezték, a Hama Traveller 150 Prémium Duo Állvány.Magas minőségű gyorskioldó lemez lehetővé teszi a gyors, könnyű mellékletet, majd elt�

Segít a diákoknak készségek fejlesztése összeadás, kivonás, hatáskörök, válasz formában.Teszi közötti kapcsolatok osztályban a tanulás, mind a valós világ helyzetekben.A

A csomag tartalma : 2db távirányító fedezi csak (2 kulcstartó).Kompatibilis modellek referencia : Ez a távirányító fedelét, illik az 5 gombot kulcsnélküli intelligens kulcs, Niss

Külső Átmérő : 152mm, Belső Daimeter : 78.3 mm, Vastagsága 3 mm (1 / 8").Illik leginkább a kerekek, 4 vagy 5 saru , PCD a 98 127 mm, csomag 4db , Hogy az öntött alumínium, szatén