• JiiinMiiin Egyetemes Kerék Távtartó,3mm Vastagság(1/8inch),Fit Csavar Minta 4x98, 4x100, 4x108, 4x114.3, 5x100, 5x105,5x108,

Külső Átmérő : 152mm, Belső Daimeter : 78.3 mm, Vastagsága 3 mm (1/8").Illik leginkább a kerekek, 4 vagy 5 saru , PCD a 98 127 mm, csomag 4db -, Hogy az öntött alumínium, szatén felület.Mi ez a Növekedés clearance kerék, Gépjármű, alacsonyabb az eltolás a kerék, mozgás a kerék külső a hub lemez.Oldja meg a problémát, kerekek dörzsöli a szünet.KÉRJÜK, vegye figyelembe, - Győződjön meg róla, van elég hely között fender, valamint a kerekek & Győződjön meg arról, hogy a hossza a csavarok elég hosszú.FONTOS BIZTONSÁGI TANÁCSADÓ : Nyomaték húz csavar/anya, hogy a gyártó előírásainak.Nézd meg újra a nyomaték, mind a hardver után 25-50 km.Lásd Leírás további telepítse az információt.Jiiin Miiin KÍNÁL 100% - os ÉLETTARTAM TÁMOGATÁS - Ha a terméken bármilyen minőségi probléma, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, Mi fog válaszolni 24 órán belül, így minden ügyfelünk azonnal jó termék a mission - tudjuk, hogy még mindig van mit javítani, szóval, ha nem elégedett a termékekkel, őszintén reméljük, te is hagyj üzenetet, adj egy esélyt,hogy javítani, köszönöm.

BÁLNA FIGURA . Az asztali dekoráció készült jó anyag, az idő, tartós használatra.SZIMULÁCIÓS JÁTÉK . Az asztali dísz nagyon alkalmas irodák, kávézók, szállodák, bárok, h

Anyaga : jó mechanikai tulajdonságok, valamint termikstabilitás.Gazdag előírásokat, méretek : 35mmx50mmx0.8 mmes.Elsősorban a gyártási precíziós műszerek, a hajó alkatrészek,s

Rugalmas,Poliészter,Pamut.Húzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható √ ANYAG : puha pamut, rugalmas poliészter szálak, kényelmes viselet √ Funkció : 2 Darab Melegítő, Nyakkendő

A termék 1 : [ TELJESÍTMÉNYŰ HORDOZHATÓ HANGSZÓRÓ ] : Ez a mini bluetooth hangszóró, ütésálló, valamint IP65 vízálló ideális lovaglás, kemping, zuhany, illetve egyéb belt�